Liviu Bumbu, întâlnire la categoria grea cu Mike Tyson, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSenatorul nemţean Liviu Bumbu nu a ratat ocazia (vizita cunoscutului campion mondial la box în Senatul României), de a-l revedea și de a-i strânge mâna lui Mike Tyson.

Politicianul a mai avut o astfel de ocazie în urmă cu 14 ani, în Statele Unite ale Americii, la un meci de box, la care Tyson era… spectator.

„E adevărat, astăzi, în Senatul României am dat mâna cu Mike Tyson. Fiind prieten cu Ilie Năstase am reușit să fiu în preajma marelui campion. Pe Mike Tyson l-am văzut prima oară acum 14 ani, când am fost prezent la o gală de box în SUA. Mike Tyson era spectator în sală. Acum, l-am revăzut și mă bucur că am dat mâna cu el. A fost un mare campion și trebuie respectat pentru asta. Nu fac caz din asta, mai ales că la viața mea am mai dat mâna și cu Bill Gates”, a mărturisit senatorul de Neamț.

În fotografie, alături de Mike Tyson, Ilie Năstase și Liviu Bumbu, apare şi un alt senator de Neamț, Eugen Țapu Nazare.

Mike Tyson, personaj celebru, dar şi controversat, a fost invitat să participe la o ședință a Senatului și se află în România pentru a promova o băutură energizantă. (C.T. STURZU)

Articolul precedentACTUALIZARE Mort de beat și fără permis, dar lucra la utilități
Articolul următorRecord de viteză la ședința Consiliului Local Roman: 111.000 de lei pe secundă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Vai ce bine, ca tot le are cu agricultura, poate a luat notite de la Mike cum o scoate din bumbaceala [adica din pumni]
    Hai ma lasi, aveai un proiect in maneca sau erai in pauza ca multi altii…

Comments are closed.