0:00

LIGA A V-A: Sărbătoare la Țibucani! Vine „noul” Ceahlăul!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIntenția profesorului Toader Șteț, antrenorul principal al noului club de fotbal CSM Ceahlăul, este de a forma, într-un timp cât mai scurt, un nucleu de bază valoros.

Este îmbucurător faptul că acești 22 de jucători tineri pe care-i avem în lot vor avea continuitate în activitatea fotbalistică. Ei provin de la grupele profesorilor Lidi și Gelu Chertic și Florin Axinia. Lotul are un program specific unei grupe de elită, cu antrenamente zilnice. Vrem să înscriem si două echipe de juniori, dar vom vedea dacă vom reuși”.

Pietrenii vor debuta în Liga a V-a, duminică, 11 septembrie, când vor lupta, în deplasare, cu Stejarul Țibucani.

„Mergem să câștigăm la Țibucani. Obiectivul este fără doar și poate promovarea în liga următoare, dar și formarea de jucători. Pornim cu toate de la zero și este greu. Dorim să fim sprijiniți în ceea ce s-a realizat până acum, respectiv înființarea noului club”, a mai spus Toader Șteț.

Ca element de noutate, profesorul Ion Tănase a fost desemnat de LocativServ să coordoneze activitatea de administrare a stadionului. (Ana MOISE)

Articolul precedentLIGA A IV-A: Noul lider, Poiana Teiului, meci uşor pe teren propriu
Articolul următorPrins cu tot cu pradă tocmai la… Bucureşti!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Cum sa puneti politrucul asta administrator la stadion ? Conducerea orasului se face zi de zi de ras . Ce a facut pentru sportul nemtean acest intrus sa merite asemenea functie ? Sunt atatia fosti sportivi care ar putea administra stadionul mai bine decat acesta . Nu ati fost convinsi de calitatile lui cand a condus magistral CS CEAHLAUL ?

Comentariile sunt închise.