Prins cu tot cu pradă tocmai la… Bucureşti!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr, de 22 de ani, a fost prins la Bucureşti cu aproape întreaga pradă a unui jaf comis în judeţul Iaşi.

Poliţiştii din Miroslava şi Ţibăneşti, cu sprijinul celor bucureşteni, au efectuat, marţi, 6 septembrie, o percheziţie domiciliară în Capitală. Tânărul de 22 de ani a fost condus la cercetări.

“A rezultat că tânărul, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei familii din comuna Ţibăneşti, de unde ar fi sustras 10.000 de lei, 2.700 de euro, bijuterii şi un telefon mobil”, potrivit Poliţiei (IPJ) Iaşi.

În urma percheziţiei, “au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2.100 de euro şi bijuterii  din aur”. Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului, iar pe 8 septembrie Parchetul Iaşi şi Judecătoria Iaşi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă “sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLIGA A V-A: Sărbătoare la Țibucani! Vine „noul” Ceahlăul!
Articolul următorGALERIE FOTO Zilele Orașului Târgu Neamț / 9 septembrie 2016
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.