0:00

LIGA A V-A: Echipe atenţionate din cauza sărăciei!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă formaţii din Liga a V-a au fost atenţionate de Comisia de Competiţii şi Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, din cauza… sărăciei.

Viitorul Ruginoasa a fost „atenţionată să pună la dispoziţia brigăzilor de arbitri un vestiar pentru echipare şi dezechipare, să monteze bănci de rezerve pentru gazde şi oaspeţi şi să delimiteze spaţiul tehnic”.

Cam aceleaşi probleme sunt şi la Stejarul Stăniţa, care „este atenţionată să pună la dispoziţia brigăzilor de arbitri şi a echipelor oaspete vestiare pentru echipare şi dezechipare”.

Strict la capitolul disciplină, doi jucători din Ligile IV şi V au primit câte o etapă de suspendare, pentru că au încasat cartonaşe roşii.

Andrei Tamba (Unirea Tămăşeni) a cumulat două cartonaşe galbene şi a fost eliminat din joc în minutul 78. Poate şi din acest motiv, echipa sa a pierdut cu 2-3 la Bradul Roznov.

Mai rapid decât Tamba a fost Cătălin Iancu (Olimpia Grinţieş), care a părăsit terenul de joc pe motiv de cartonaş roşu (tot din cumul de galbene) încă din minutul 32. Tot răul spre bine: Olimpia a jucat mai bine fără el şi a câştigat cu 2-1 deplasarea de la Timişeşti.

Amenzi de câte 60 de lei, pentru primirea a 4 cartonaşe galbene într-un joc, au “recepţionat” echipele Speranţa Răuceşti şi Tineretul Cândeşti, ambele din Liga a IV-a.

Tot pentru primirea a 4 cartonaşe galbene într-un joc a primit amendă şi formaţia Zorile Urecheni, dar fiind în Liga a V-a cuantumul a fost doar de 30 de lei. Oricum a meritat, pentru că Zorile a învins la Viitorul Podoleni cu 4-1. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDOCUMENTE Burse de 2.200 de lei pentru elevi merituoşi, dar fără posibilităţi!
Articolul următorCaravana SMURD în faţa Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.