csm-roman-2016-01Handbalistele de la CSM Roman încep astăzi șirul celor 5 partide de foc programate în această lună. Nemțencele luptă, de la ora 19:00, în deplasare, cu ocupanta locului al treilea, Corona Brașov, într-un joc care nu va fi televizat.

„E o partidă foarte dificilă însă, dacă la ora jocului vom da dovadă de concentrare și de spirit de sacrificiu, vom obține un rezultat bun sub Tâmpa”, consideră Lucian Micu, purtătorul de cuvânt de la CSM Roman.

Lotul nemțean este valid în totalitate și datorită acestui aspect, oficialii romașcani speră ca echipa să-și păstreze „invulnerabilitatea” și după acest joc.

„Sincer, mi-aș dori toate cele 3 puncte dar singur e foarte important, exceptând jocul cu CSM București, să ne conservăm invincibilitatea, așa că ne-am mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Am avea un moral mult mai bun pentru jocul de duminică, 16 octombrie, din Cupa EHF, cu echipa maghiară Alba Fehervar”, a mai spus Lucian Micu.

Gruparea Corona Brașov a eliminat în sezonul trecut formația romașcană din Cupa EFH. În opinia viceprimarului Romanului, Lucian Micu, formația de sub Tâmpa se distinge în special prin omogenitate. Alte puncte forte: este coordonată de o antrenoare valoroasă, Mariana Târcă și are o serie de jucătoare componente ale lotului de senioare. (Ana MOISE)

Articolul precedentDSV Neamț garantează: ”Nu avem niciun fel de pericol cu pesta porcină”
Articolul următorPietoni accidentați pe ploaie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.