Ceahlăul este retrogradată matematic în liga secundă, cu trei etape înainte de finalul sezonului, după meciul pierdut cu 0-1, pe teren propriu, în faţa Rapidului. Antrenorul sârb Vanja Radinovic speră să poată antrena echipa pietreană şi în liga secundă, însă prelungirea contractului va fi discutată abia săptămâna viitoare. Până atunci, pietrenii vor juca etapa viitoare în deplasare, la Oţelul Galaţi, care a retrogradat şi ea matematic în Liga a II-a după insuccesul de la Giurgiu, scor 1-4, cu Astra.

Radinovic„A fost ultima șansă pentru noi, asta e viața. Am încercat, a fost o provocare pentru mine. Ca antrenor profesionist trebuie să-ți asumi riscuri. Săptămâna viitoare vom avea o întâlnire privind viitorul. Sper să ne înțelegem din punct de vedere al contractului și să continuăm, a spus Radinovic.

Până acum acţionarul majoritar Angelo Massone a anunţat că are un plan “B” pentru Ceahlăul, în cazul în care echipa pietreană va retrograda, însă, până la această oră nu a anunţat clar echipa tehnică pe care se va baza în sezonul viitor şi lotul de jucători cu care va evolua în liga secundă. Angelo Massone nu a făcut cunoscut nici situaţia financiară a clubului şi nici bugetul pe care Cahlăul îl va avea în sezonul 2015-2016. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentHCM Roman – HCM Baia Mare 20-25 Campioana este cu un pas în finală
Articolul următorNEAMŢ: Florentin Pera, mulţumit doar pe jumătate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.