Florentin PERA
Florentin PERA

Florentin Pera, antrenorul echipei HCM Roman s-a declarat mulţumit de evoluţia elevelor sale, în special în prima repriză, când nemţencele au condus tot timpul pe tabela de marcaj, graţie unei apărări exacte. Pera crede că lotul echipei din Baia Mare, mult mai valoros şi echilibrat, dublat pe posturi, a fost cel care a făcut diferenţa în actul secund.

„Jocul împotriva campioanei României a fost foarte dificil, ţinând cont de valoarea lotului acesteia şi de obiectivele de performanţă ale sale. Noi am încercat – şi, în mare parte, am reuşit – să jucăm de la egal la egal cu Baia Mare, dar faptul că aceasta dispune de un lot mai valoros şi cu un echilibru mai mare pe posturi şi-a spus cuvântul. Acest lucru s-a simţit în partea secundă a meciului. Sunt mulţumit de jocul din prima jumătate, când am pus probleme serioase adversarei. Ne bucură şi ne dă speranţe pe mai departe”, a declarat Florentin Pera.

Tehnicianul Romanului a evitat să comenteze arbitrajul şi, implicit, eliminarea Gabrielei Mihalschi, din minutul 50, care a primit cartonaşul roşu în urma unui fault de joc.

Vineri, 15 mai, la Baia Mare, va avea loc cea de-a doua confruntare între cele două echipe.

HCM Roman: Tymoshenkova, Polocoşer – Horobeţ (3 goluri, 1 din 7 metri), Băbeanu (1, din 7 metri), Mihalschi (3), Druţu, Agrigoroaei (3), Iuganu (3, 1 din 7 metri), Toskovic (5, 1 din 7 metri), Stoleru (2), Crap, Chitacu, Genkova, Vîlcu. Antrenor: Florentin Pera.

HCM Baia Mare: Ungureanu, Arenhart – Do Nascimento (8, 3 din 7 metri), Geiger (5), Buceschi (3), Szucs, Abbingh, Ardean (3, 1 din 7 metri), Makeeva (2), Tătar, Herrem (4). Antrenor: Anton Tiselj. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentLIGA I: Radinovic aşteaptă planul „B” al lui Massone
Articolul următorMOLDOVA: Transportatori amendaţi cu 246.880 lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.