0:00

ACTUALIZARE FC Ceahlăul – Gaz Metan 0 – 0 Ze Maria: „Ne place mai mult în deplasare!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
STANA (la minge) a fost la un pas de a aduce victoria nemţenilor

ACTUALIZARE: La finalul partidei antrenorul Ze Maria a declarat că acest rezultat este un punct câştigat de echipa sa.

”Este oricum un punct câștigat, dar am jucat sub potențialul nostru. Am evoluat în fața unei echipe care s-a apărat cu nouă oameni, ei au jucat cu mingi lungi pe atacant și noi n-am reușit să desfacem, să ne creăm ocazii de gol. Ne place mai mult să jucăm în deplasare pentru că acasă trebuie să dăm noi ritmul meciului. Nu reușim să facem asta, poate și din cauza terenului. În momentul în care am accelerat, în două-trei rânduri, le-am pus problem și asta trebuia să facem tot timpul. Nu uitați că Ceahlăul este o echipă care avea patru sau cinci puncte în 17 meciuri, înainte să vin eu, deci ritmul a crescut. Mai sunt cinci puncte, sperăm la salvare”, a declarat la finalul partidei Ze Maria, în direct la Digi Sport.

Ceahlăul are 23 de puncte, a urcat pe locul 15, profitând de înfrângerea Rapidului, scor: 0-2, în deplasare, cu Dinamo, e la 5 puncte de locul 12, ocupat de FC Braşov şi va juca în etapa a 27-a în deplasare, cu FC Botoşani. (Mihai STOIAN)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Ceahlăul şi Gaz Metan au terminat la egalitate, după un meci foarte slab, fragmentat și fără faze de poartă. Gazdele au ajuns la 10 meciuri consecutive pe teren propriu fără victorie. Oaspeţii au ratat primii prin Velasquez (32), care a trimis direct în braţele lui Calancea. Pe finalul reprizei, algerianul Tahar a avut şi el şansa deschiderii scorului. Nemţenii şi-au revenit după pauză, dar Wellyson nu a putut relua în poartă din 3 metri. Finalul a fost electrizant. Şutul lui Stana din afara careului a fost scos de sub bară de Pleşca. Ceahlăul – Gaz Metan s-a terminat 0-0 iar cele două echipe au rămas pe locuri retrogradabile. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNEAMŢ: Expoziţie Liliana Matasă – Vasile Soponariu la Muzeul de Artă
Articolul următorNEAMŢ: 400 de pacienţi la Urgenţe, de Paşte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.