Ceahlăul Piatra Neamţ a reuşit să smulgă un egal, în urmă cu câteva ore, pe terenul rivalei, Oţelul Galaţi. Meciul a contat pentru etapa a XI-a a Ligii a II-a, Seria I. Gălăţenii au dominat meciul, au avut şi ceva ocazii, dar Barna a făcut minuni în poartă.

ceahlaul bara stanescuOţelul Galaţi putea obţine victoria în minutul 57, când a avut o bară: pătrundere pe partea dreapta şi o pasă în centrul careului pentru Stănescu, care vine din spate şi trage plasat în bara din stânga lui Barna.

ceahlaul bara carutaŞi Ceahlăul a avut o bară, în minutele de prelungire, fiind la un pas de a tranşa disputa: Ştefănescu a scăpat pe contraatac în dreapta, a centrat în faţa porţii, acolo de unde Căruţă, talonat de doi gălăţeni, a reluat din alunecare în bara din stânga lui Grecu.

În celelalte partide ale etapei, disputate sâmbătă, s-au înregistrat rezultatele: Gloria Buzău – CS Baloteşti 1 – 0, ACS Berceni – Farul Constanţa 1 – 0, Bucovina Pojorâta – Academica Clinceni 3 – 4, Dacia Unirea Brăila – Dunărea Călăraşi 1 – 1 şi SC Bacău – Rapid Bucureşti 0 – 3. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: liga2.prosport.ro)

CLASAMENT

1.Rapid Bucureşti22
2.Rapid CFR Suceava19
3.SC Bacău19
4.Dunărea Călăraşi17
5.FC Academica Clinceni17
6.FC Farul Constanţa17
7.Dacia Unirea Brăila17
8.ACS Berceni15
9.Gloria Buzău10
10.Bucovina Pojorâta9
11.CS Baloteşti9
12.Oţelul Galaţi8
13.Ceahlăul Piatra Neamţ5

 

Articolul precedentTRAGEDIA “COLECTIV”: Mii de protestatari în Piaţa Victoriei!
Articolul următorJandarmii donează sânge pentru răniţii din “Colectiv”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.