jandarm donare sangeLa apelul comisiei pentru drepturile omului şi drept umanitar din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, angajaţii instituţiei au decis să ajute la asigurarea stocurilor de sânge din spitalele în care sunt trataţi răniţii din incendiul de la Clubul “Colectiv”.

„În aceste momente dureroase, putem să ne exprimăm întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile celor afectaţi de această tragedie”, a precizat colonelul Sorin Gherman, şeful IJJ Neamţ.

„Vă rugăm să fiţi compatrioţi şi să vă alăturaţi prin voluntariat acestei campanii, în semn de solidaritate faţă de cei aflaţi în suferinţă”.

Campania de donare de sânge se desfăşoară în perioada 3-6 noiembrie iar până astăzi, 4 noiembrie, 20 de jandarmi au trecut deja pe la Centrul de Transfuzie Sanguină Piatra Neamţ, situat pe strada Traian, nr. 5.

„Nu este prima dată când jandarmii nemţeni sunt voluntari de nădejde la astfel de campanii şi dorim ca gestul nostru să reprezinte un îndemn şi pentru alţi concetăţeni”, a declarat lt. Marius Gămănuţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamţ. (C. MIRCEA)

Articolul precedentLIGA A II-A: Oţelul Galaţi – Ceahlăul Piatra Neamţ 0 – 0
Articolul următorPatronii de la “Colectiv”, arestaţi 30 de zile! Tragedia a durat 90 de secunde!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.