ceahlaul farulFarul Constanţa a făcut scorul primei runde din returul Seriei I a Ligii a II-a, 5-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, după un joc pe care l-a avut la discreţie şi în care pietrenii nu au contat deloc în atac.

Teoreticianul Simone Mazzali, inert şi incapabil de reacţie, şi-a arătat limitele din nou, după înfrângerea ruşinoasă de la Baloteşti, el nereuşind să-şi motiveze jucătorii pentru a evolua cât de cât ca o echipă ce-şi doreşte menţinerea în liga secundă. Cu toate că în primul 11 a revenit fundaşul central Ichim, apărarea pietrenilor a fost pe post de Cenuşăreasă, cedând de cinci ori!

Istoria jocului s-a scris în prima jumătate de oră, când gazdele au punctat prin Cristocea (6), Chiţu (11 – din penalty) şi Băjan (30). Scorul pauzei, 4-0, avea să fie stabilit de Pătulea, în urma unui corner al gazdelor. În partea a doua a jocului, pietrenii nu au reuşit să echilibreze jocul, nepunând în pericol poarta Farului, iar scorul final, 5-0 a fost stabilit de acelaşi Chiţu, care a trimis în plasă un balon ricoşat din bară.

În prima etapă din retur s-au mai jucat meciurile: Oţelul – Academica Clinceni 0-1, Rapid CFR Suceava – Dacia Unirea Brăila 1-2, Gloria Buzău – Bucovina Pojorâta 4-0, SC Bacău – Dunărea Călăraşi 0-2. CS Baloteşti – Rapid 0 – 1. (Mihai STOIAN)

CLASAMENT

1.Rapid Bucureşti29
2.FC Academica Clinceni26
3.Dunărea Călăraşi24
4.FC Farul Constanţa24
5.Dacia Unirea Brăila24
6.Rapid CFR Suceava20
7.SC Bacău19
8.ACS Berceni15
9.Gloria Buzău14
10.CS Baloteşti12
11.Bucovina Pojorâta10
12.Oţelul Galaţi9
13.Ceahlăul Piatra Neamţ8
Articolul precedentBICAZ: Spitalul are de cheltuit 450.000 de lei până la sfârșitul anului
Articolul următorCAS Iași: Rezultatele controalelor sunt gata!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.