ceahlaul 2015 liga 2ACTUALIZARE: În faţa a 50 de spectatori, Ceahlăul nu a reuşit să treacă de nou-promovata suceveană Bucovina Pojorâta. Oaspeţii au ratat cele mai mari ocazii după ce au lovit de două ori barele porţii apărate de Barna. Primul a făcut-o Buhăceanu (59), din apropierea porţii Ceahlăului şi a doua oară Pădurariu (70), după ce a expediat un „trasor” de la 30 de metri. Portarul Ceahlăului, a apărat în situaţie de “1 la 1” cu Buhăceanu, în minutul 55 la devierea acestuia din marginea careului mic, apoi s-a evidenţiat şi la şutul din careul mare al lui Cristescu, cu 8 minute înainte de finalul jocului.

Ceahlăul a fost periculoasă în prima repriză prin două lovituri libere, executate bine de Stana din marginea careului mare, dar portarul Pop a scăpat de fiecare dată cu faţa curată. Cele mai mari ocazii ale Ceahlăului le-au ratat Nedelcu, în prima repriză, când a fost deschis excelent în careu de Ştefănescu, dar nu a reuşit să şuteze din mijlocul suprafeţei de pedeapsă, preferând o pivotare şi un pas în lateral, apoi Căruţă, în repriza a doua, din marginea careului mic a reluat cu capul alături de poarta sucevenilor, după ce scăpase de marcajul fundaşilor centrali.

Pe final locul lui Nedelcu a fost luat de Lupei, care a scăpat pe contraatac singur spre poarta adversă, dar în marginea careului mare a fost ajuns de fundaşii oaspeţilor. (M. STOIAN)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Ceahlăul Piatra Neamţ a reuşit să obţină un punct după un lung şir de înfrângeri în Liga a II-a.

În meciul jucat în această (10 octombrie) dimineaţă, pe teren propriu, contra Bucovinei Pojorâta, s-a consemnat un rezultat de egalitate: 0 – 0.

Remiza de astăzi nu i-a ajutat însă pe nemţeni să părăsească ultima poziţie a clasamentului.

Alte rezultate din etapa a 8-a: ACS Berceni – Oţelul Galaţi 3 – 2, CS Baloteşti – SC Bacău 0 – 1, Rapid Bucureşti – Dacia Unirea Brăila 3 – 1, Academica Clinceni – Gloria Buzău 6 – 1, Farul Constanţa – Rapid CFR Suceava 3 – 0.

În etapa a 9-a a seriei I din Liga a II-a, pe 17 octombrie, Ceahlăul se deplasează la Suceava, pentru meciul cu Rapid CFR. (M. CONSTANTINESCU)

CLASAMENT

1.Rapid Bucureşti18
2.Dacia Unirea Brăila16
3.SC Bacău16
4.Rapid CFR Suceava15
5.Dunărea Călăraşi12
6.FC Farul Constanţa11
7.FC Academica Clinceni10
8.ACS Berceni8
9.CS Baloteşti7
10.Gloria Buzău7
11.Bucovina Pojorâta6
12.Oţelul Galaţi6
13.Ceahlăul Piatra Neamţ4

 

Articolul precedentPercheziţii în Neamţ, Iaşi, Suceava şi Vaslui! Mărfuri contrafăcute de 6,5 milioane euro!
Articolul următorRegal actoricesc la Teatrul Tineretului: CARAMITRU-MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.