Tortillas și „frijoles”, cele mai întâlnite ingrediente din bucătăria mexicană vin la Lidl, în Săptămâna Mexicană! Din 21 iulie, vei putea porni într-o aventură culinară cu delicioasele produse din gama El Tequito.

Frijole, așa cum mexicanii denumesc fasolea, este una dintre cele mai bune surse de proteine. Din 21 iulie, este disponibilă în toate magazinele Lidl, la doar 2.99 leifasole Kidney picantă. În plus, o vei regăsi și în Chili con Carne (9.99 lei/800 g), dar și în mixul de legume la tigaie (7.49 lei).

Desigur, în Săptămâna Mexicană te vei putea delecta și cu tortillas umplute (8.99 lei/2x150g), gata pregătite și congelate. Sau îți poți prepara propriile wrap-uri, cu ajutorullipiilor cu roșii, spanac sau usturoi (4.99/6 buc.) ori cu lipiile multicereale(4.79 lei/6 buc.).

În plus, lista de cumpărături trebuie să conțină și faimoșii ardei iuți jalapeños (4.99 lei/160g masă solidă), feliați, gata pentru ca tu să îi poți adăuga peste pizza Chili con Carne (6.99 lei), pentru un plus degust.Poți compelementa șimeniul Buritto (9.99 lei)cu jalapeños, pe care îl poți savura alături de o bere blondă (14.99 lei/6×0.33L).

Pregătește-te de o fiesta pe cinste cu tortillas cu sos dip, Fiesta Arriba (15.99 lei), sau cu chipsurile tortilla cu aroma de chili dulce sau buritto (3.99 lei). Combină-le cu un sos Dip (4.79 lei) și petrece în stil mexican alături de cei dragi.

Hai și tu în Săptămâna Mexicană, începând cu 21 iulie, în toate magazinele Lidl din țară!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.lidl.ro, Facebook Lidl Romania, Twiter Lidl Romania, [email protected]. (Lidl România)

Articolul precedentNeamț -Titularizare pe bază de fițuici: 11 candidați s-au îmbolnăvit subit când au văzut subiectele
Articolul următorPRODUS MONTAN, oportunitate pentru agricultorii de la munte
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.