Lidl anunţă că va investi în reamenajarea unuia dintre magazinele din Roman, cel situat pe str. Mihai Viteazu nr. 11. Acesta va fi închis, în zilele de 25 și 26 iulie, urmând a se redeschide în data de 27 iulie.

„Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită”, se precizează într-un comunicat de presă.

Lidl face modernizări la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLidl mai anunţă că, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 27 iulie, și până duminică, 30 iulie, Lidl Roman îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinul Lidl de pe strada Sucedava nr. 31. (ZCH NEWS)

Articolul precedentExpoziţie de icoane sculptate în lemn la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorUltimele două probe pentru viitorii directori
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.