0:00

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a făcut publică marţi, 18 iulie, programarea candidaților la concursul pentru ocuparea posturile vacante de director/director adjunct la ultimele două probe. Este vorba despre cele de evaluare a CV-ului și interviul. Ambele se vor desfășura la Colegiul Național de Informatică și la ele pot participa inclusiv cei cinci candidați care au fost respinși la proba scrisă.

Cu excepția candidaților Alexandru Lezeu (Școala ”Mihai Eminescu” Roman și Laurențiu Pavel (CSS Târgu Neamț), care susțin proba de interviu pe 25 iulie, ceilalți sunt programați la ambele probe în următoarele trei zile (19, 20 și 21 iulie).

Ultimele două probe pentru viitorii directori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnaliza CV-ului este realizată de comisia de concurs, în plen, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor și punctajelor prevăzute în metodologia de concurs, pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc veridicitatea afirmațiilor din CV.

La interviul în fața comisiei de concurs (30 de minute) sunt apreciate calitatea și modul de susținere a ofertei manageriale, precum și cunoștințele privind legislația din domeniul învățământ preuniversitar, raportată strict la specificul și nivelul unității de învățământ.

Punctajele obținute la fiecare probă se fac publice după încheierea probei respective, în aceeași zi. Un candidat poate contesta punctajul acordat la oricare din probele de concurs în termen de cel mult 48 de ore de la afișarea rezultatelor la ultima probă.

Programarea întocmită de ISJ Neamţ (pdf):

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/07/isj-directori-programare-interviu.pdf

(Ana MOISE)

Articolul precedentLidl face modernizări la Roman
Articolul următorTârgu-Neamț: O nouă campanie umanitară a frizeriei „Capelli Style”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.