0:00

Lidl deschide un nou magazin la Piatra Neamţ pe 25 august, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLidl anunţă deschiderea unui nou magazin la Piatra Neamț în data de 25 august.

Acesta se va deschide pe bd. Decebal, la nr. 98, iar, odată cu inaugurarea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul va avea o suprafață de 1.200 m² și aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 19:00.

„Inaugurarea magazinului din orașul Piatra Neamț, județul Neamț, continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România”, declară reprezentanţii Lidl.

Promoţii la inaugurare

„Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase din Bucătăria Lidl”, adaugă reprezentanţii Lidl.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCățelul Tey are nevoie de un stăpân cu experiență
Articolul următorTrei seri cu filme în Curtea Domnească
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.