pietricica turism

Lucian Micu, primarul liberal al Romanului, a anunțat că marți, 30 ianuarie, la Roman va avea loc o şedinţă ceva mai specială a PNL. “Eu am încercat să țin departe primăria  de discuțiile  politice și de politică în general. Vreau să vă informez că marți la Roman va avea loc o ședință în care vom clarifica anumite neconcordanțe care au apărut în ultima perioadă și sunt convins că vom merge mai departe ca o echipă unită, așa cum am fost până acum.”

În ceea ce privește interpretarea că domnii consilieri liberali nu au votat pentru deschiderea stației de sortare a deșeurilor de la Cordun (stație care, dată în funcțiune, ar reduce tariful pentru gunoi în Roman și împrejurimi la jumătate) în spiritul directivei de la centru, să nu se voteze nicio inițiativă a PSD sau ALDE, domnul Micu a declarat: “Eu cred că a fost o exagerare a interpretării unei adrese care se referea la cu totul altceva, în sensul în care nu se dorea o colaborare de natură politică cu PSD. Însă, în momentul în care sunt comunități care beneficiază de pe urma unor proiecte  ale Consiliului Județean, ar fi absolut absurd să votezi în funcție doar de cine este inițiator… Această diferență între chestiunile politice și chestiunile administrative o vom face în ședința de marți”.

Domnul Micu a fost sigur că presa nu va putea participa la ședință, dar nu a fost la fel de sigur și când a fost întrebat despre o eventuală conferință de presă. (D. AILINCĂI)