reclama autocenter

ursarescu

Prima zi de toamnă îl scoate la tablă pe președintele liberalilor nemțeni, deputatul Dorin Ursărescu, cel care mai vrea un nou mandat de lider în PNL Neamț. Pe 1 septembrie, când se va alege noua conducere județeană, la Piatra Neamț va fi prezent și Crin Antonescu, cel care vrea un mandat de patru ani la conducerea României. Până în acest moment, o singură persoană și-a anunţat candidatura pentru funcția de președinte al PNL Neamț – Dorin Ursărescu, dar mai este timp și de suprize. “Alegerile vor avea loc pe 1 septembrie, de la orele 12, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Sunt așteptați să participe 1.470 de delegați din toate organizațiile din județ. Printre invitați se numără președintele Crin Antonescu și secretarul general al PNL – Eduard Hellvig, precum și miniștri și parlamentari”, a declarat deputatul Dorin Ursărescu, precizând că a trimis invitații și către colegii de alianță din USL, social-democrații nemțeni.

Dacă va fi ales, Dorin Ursărescu își propune, în mandatul de patru ani, să-și formeze o echipă de oameni muncitori, care să facă teren și să fie cât mai aproape de problemele cetățenilor. Un alt obiectiv, legat de cel al muncii în echipă, vizează câștigarea următoarele alegeri, fie ele europarlamentare, prezidențiale sau locale. “Vreau ca la alegerile europarlamentare să obținem un scor peste media pe țară. La fel și pentru prezidențiale, iar pentru alegerile locale din 2016 vrem să câștigăm inclusiv primăriile de municipii și orașe. De asemenea, îmi doresc ca membrii Biroului Teritorial să-și dea tot interesul, pentru că vor avea sarcini clare pe fiecare localitate și, astfel, o mare răspundere. Săptămânal, ne vom întâlni și vom analiza rapoartele de pe fiecare zonă în parte”, a promis Dorin Ursărescu.

La alegeri, vor fi desemnați cei nouă vicepreședinți și membrii Biroului Teritorial, care este format din 28 de persoane plus alți nouă supleanți. Tot pe 1 septembrie, deputatul Dorin Ursărescu spune că se vor purta discuții și privind un eventual candidat din partea PNL Neamț pentru alegerile europarlamentare din vara următoare.

Claudia MATEI

Articolul precedentLupta continuă, coafura rezistă: Ionel Arsene: „Culită Tărâță minte”
Articolul următorBatjocorirea Teatrului Tineretului ia proporții

1 COMENTARIU

  1. Harnici politicienii astia de dau pe branci. Populatia este in saracie, somajul este la cota maxima, drumuri din orase neasfaltate, fara apa si canalizare , ce sa mai spunem de sate, impozitele cresc, apa menajera are pret de apa minerala si politicienii prospera de la o zi la alta. Asta este Romania lui USL, lui PDL si cum s-o mai chema aceste adunatori de hoti.

Comments are closed.