Leoreanu: Udrea președinte!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Primarul Laurențiu Leoreanu, președinte al PDL Roman, se află în campanie pentru alegerile interne din partid, susținând-o pe Elena Udrea, deputat de Roman – Ion Creangă. Edilul spune că Monica Macovei este opțiunea doi și, pe ultimul loc, Vasile Blaga. „Cel mai rău rezultat pot spune că înseamnă câștigarea alegerilor de către Vasile Blaga. Au fost atitudini critice pe care eu mi le-am manifestat și mă aștept să nu am o viață ușoară dacă acesta va fi rezultatul”, a recunoscut edilul.

Acesta crede că soluția pentru „revigorarea” PDL o reprezintă un viitor cu Elena Udrea: „Am studiat moțiunile celor trei candidați. Vasile Blaga a venit cu cea din vară și cea de acum un an, când a pierdut cu Emil Boc. Monica Macovei vine cu o idee de reformare și stabilirea unor principii clare. Însă, Elena Udrea vine cu un element nou, acea piramidă dintre conducere și baza partidului, plus dorința ca organizațiile să fie promovate pe criteriul meritocrației”.

Dacă viitorul va suna bine pentru Elena Udrea, Laurențiu Leoreanu spune că nu va refuza o funcție de conducere la nivel de țară în PDL. Dacă nu, atunci va analiza. Vizavi de zvonurile conform cărora președintele PDL Neamț, Gheorghe Ștefan este curtat de PNL, Leoreanu nu a vrut nici să comenteze, dar a precizat că fiecare ia decizii în numele său.

Articolul precedent18 ani fără Dumitru Almaş, scriitorul care a înfiinţat “Magazin istoric”
Articolul următorExpoziţie Ştefan Potop

2 COMENTARII

  1. UDREA PRESEDINTE ! Suna frumos, firesc,mobilizator…Leoreanu nu se dezminte niciodata, ramane fidel echipei formata cu cateva luni inainte, echipa care a functionat perfect spre o victorie de etapa…importanta, nimic de zis,dar lupta cea mare se desfasoara acum, pentru stabilirea celui care va conduce destinele PDL pana in 2016…am convingerea ca totul va functiona perfect, se va trece peste talhariile la care recurge Osanza Bleaga si pe 23 martie vom putea desface sticla cu sampania victoriei !!!

  2. Dl Leureanu este cu adevarat un PDL-ist de onoare si merita apreciat. Subscriu celor spuse de d-lui in legatura cu Elena Udrea. NU uit ca este unul dintre oamenii care in campania pentru parlamentare i-a fost alaturi permanent si chiar i-a purtat noroc.
    Am incredere in echipa ministresei, in ea si am garantia ca va castiga si aceasta batalie! Blaga si Macovei sunt oamenii trecutului, Udrea este omul prezentului si viitorului politic in aceasta tara!

Comments are closed.