botosani lemn ilegal frontieraPolițiștii de frontieră au depistat, joi, 26 mai, în localitatea Mihăileni (Botoșani), un cetățean român, care transporta peste 35 mc material lemnos, fără a avea documente legale, se menţionează într-un comunicat de presă al ITPF Iaşi.

“În jurul orei 6:20, polițiști de frontieră au oprit, pentru control, un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară marca Mercedes și o remorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla Liviu O., cetățean român, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în județul Suceava. Polițiștii de frontieră au constatat că, în ansamblul de vehicule, se afla cantitatea de 35,381 mc material lemnos, iar avizele de însoțire prevăzute de legislația în vigoare erau expirate”, a declarat subcomisar de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al STPF Botoșani.

Polițiștii de frontieră l-au amendat pe bărbat cu 5.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 8.845 lei, a fost predată Ocolului Silvic Vârfu-Câmpului (Botoșani). (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentO nouă condamnare pentru Marius Crăciun: 5 ani, cu executare
Articolul următorBOTOŞANI: “Simbol și meșteșug în încondeierea ouălor”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.