Biblioteca Județeană Neamț găzduiește lansarea volumului „Exil cu îngeri“ de  Emil Ariton, apărută la Editura Timpul din Iași. Evenimentul are loc pe  23 noiembrie 2022, de la ora 16:00, în Sala Cupola.

A-mbătrâni într-un exil cu îngeri, unde vagabondez și păstoresc, pe țărm mediteraneean ce-mi pare înfloritor tărâm muntenegresc, se poate spune că-i o întâmplare de care umoriștii se crucesc“, scrie autorul pe coperta a patra a cărții.

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cine este Emil Ariton?

Emil Ariton s-a născut la 28 martie 1949, la Bucșești, județul Bacău, este   absolvent al Universității „Al. I. Cuza“ din Iași, și este profesor de matematică. După ce a debutat în 1969, în revista „Gaudeamus“ a Institutului Pedagogic din Bacău, a publicat versuri în diferite reviste din Moldova și a traversat o perioadă de tăcere de 15 ani, timp în care n-a încetat să iubească poezia.

În prima etapă de „joc secund“ și de contaminare cu arta cuvântului, a frecventat asiduu cenaclurile literare „Calistrat Hogaș“ și „Petrodava“ din Piatra Neamț.

(G. S)

Articolul precedentAm trăit să o vedem și pe asta, facturi la energie electrică pot fi plătite în rate
Articolul următorAtenție șoferi! O nouă propunere legislativă prevede pedepse sporite pentru cei care cauzează accidente mortale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.