reclama autocenter

Vara aceasta, romașcanii nu vor mai trebui să meargă până la Piatra sau Bacău pentru a face o baie în bazin. Vremea a ținut cu autoritățile locale și lucrările de realizare a celor trei bazine de înot din Ștrandul Municipal se pot încheia până când la Roman vine canicula.

„Lucrările continuă la Ștrand. În acest moment putem spune că bazinele vor fi funcționale în luna iunie”, a declarat city-managerul Ovidiu Bojescu. Totuși, proiectul în ansamblu, care prevede amenajarea terenurilor de sport, dar și a zonei de spațiu verde ce va fi transformată în spațiu de picnic nu se vor finaliza în acest an. Autoritățile încă așteaptă proiectul tehnic pentru zona de picnic pentru a ști la cât se va ridica întreaga cheltuială. Anul acesta, pentru acest obiectiv s-a alocat suma de 300.000 de lei, dar estimările arată că necesarul ar putea să se apropie chiar de un milion de lei. Costurile mari nu sunt pentru amenajarea foișoarelor sau a locurilor de joacă.

„Sperăm să avem proiectul până la finele acestei luni și să-l scoatem la licitație. Nu avem cum să-l finalizăm anul acesta. Prioritatea este ștrandul. Nu putem realiza foișoarele, pentru că vorbim de un proiect unitar, o singură lucrare cu o singură licitație. Costuri ridicate sunt pentru amenajarea aleii principale și gestionarea parcării, acolo unde vom pune inclusiv aparate de taxat”,  a mai precizat Ovidiu Bojescu, city-manager al Romanului. (C. MATEI)

Articolul precedentPoliticieni fără iluzii
Articolul următorDrepturile angajaților care lucrează 14 zile consecutiv