ambulanta 05O adolescentă de 15 ani, din localitatea Rădeni, zona Târgu Neamț, a suferit arsuri de gradul I-II, după ce a vrut să aprindă focul în sobă cu benzină, ieri dimineață, 22 septembrie.

Potrivit informațiilor oferite de către asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, tânăra a suferit arsuri pe față, gât, piept și membre superioare și a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU al Spitalului Orășenesc Târgu Neamț.

„Nu aprindeţi focul cu benzină sau alte lichide inflamabile şi nu ardeţi lemne lungi care nu permit închiderea uşii. Nu lăsaţi focul în sobe fără supraveghere sau în grija copiilor. Urmăriţi ca sobele să nu se încălzească peste măsură, deoarece pot aprinde obiectele combustibile din jur. Nu racordaţi la acelaşi canal de fum un număr mai mare de focare decât cel admis, ori de la sobe cu combustibili diferiţi (gazoşi, lichizi, solizi)”, sunt doar câteva dintre recomandările Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru a nu pune în pericol viața sau locuința oamenilor. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentJoi se oprește apa și la Roman!
Articolul următorACTUALIZARE Profesoara Zaharia a leşinat în arest! A fost transferată la Jilava!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.