roman 01După raționalizarea apei pentru nemțenii care locuiesc în zona Târgului, cale de multe comune, compania Apa Serv anunță că a venit rândul romașcanilor să rămână fără apă.

Sistarea, potrivit celor de la compania județeană, este numai cu caracter temporar și doar pentru joi, 24 septembrie.

Intervalul anunțat (9-17) este suficient cât să dea peste cap activitatea instituțiilor și agenților economici, dar clienții Apa Serv se vor obișnui, probabil, cu ideea, așa cum au făcut-o și cei din Târgu Neamț, Răucești, Agapia, Bălțătești și cine-o mai urma pe lista Apa Serv.

«Apa Serv anunţă întreruperea furnizării apei potabile, astfel:

JOI, 24.09.2015 , între orele 09:00 – 17:00, în municipiul Roman, pe străzile: Sucedava (de la intersecția cu bld. Roman Mușat spre str. Alexandru cel Bun), V. Hugo, Panaite Donici, Trandafirilor, Decebal, Stejarilor, Bucegi și Alexandru cel Bun.

În perioada respectivă se vor derula lucrări de cuplare a rețelelor de canalizare la Stația de Pompare Ape Uzate Nr. 13 în cadrul Proiectului Major ”Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ”, cod CCI Nr. 2009RO161PR016, număr de înregistrare în SMIS – CNSR 17765 – Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune.

Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.» (ZCH NEWS)

Articolul precedentCopii nesupravegheaţi implicaţi în accidente rutiere
Articolul următorLa un pas de tragedie, după ce a aprins focul în sobă cu benzină!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.