0:00

La Târgu Neamţ turiştii plătesc mai puţin pentru parcare decât la Sovata, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn şedinţa ordinară a Consiliului Local Târgu Neamţ de marţi, 23 aprilie, aleşii locali au votat două proiecte cu privire la modificarea taxei pentru parcările cu plată şi modificarea taxei de deblocare.

Taxa pentru o oră de parcare la stadion va fi de 2 lei/ora  autoturismul, 5 lei/ora microbuzul şi 10 lei/ora autocarul. În centrul oraşului tariful va rămâne la fel, de 1,5 lei.

Tarifele la abonamente rămân neschimbate: 8 lei pe zi, 60 lei pe lună, pentru persoane fizice şi 70 lei pe lună, pentru persoane juridice.

Trimestrial, pentru persoane fizice tariful e de 140 lei si pentru persoane juridice tariful e de 170 lei. Anual, pentru persoane fizice tariful e de 500 lei si persoane juridice e de 600 lei.

Tariful pentru serviciul de deblocare autovehicul  s-a mărit de la 30 de lei, la 50 lei + 20 lei/zi, pentru reţinere dispozitiv blocare.

Modificările au apărut şi din cauza creşterii salariului minim pe economie, dar au crescut şi cheltuielile. Tarifele au crescut doar în parcarea de la stadion, nu şi la parcările din oraş. De exemplu la Sovata tariful de parcare e de 25 de lei pentru autocare.”, a declarat Ionel Ungurianu, directorul de la Civitas, societate subordonată Consiliului Local şi care administrează Piaţa oraşului, parcările cu plată şi pe cele de reşedinţă.

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Ozana-Bradu şi Bravo-Victoria (24.04; 17:00)
Articolul următorACTUALIZARE Accident la Săvinești: două victime și trafic blocat pe o bandă de mers pe drumul Piatra Neamț-Bacău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Pai la Sovata ai ce face,la noi ce sa faci in oras?? 2 ore vizitezi cetatea neamtului,20 minute casa memoriala ion creanga ,apoi fuga la : manastirile din apropiere,la mall la iasi ,suceava ,piatra neamt,la strand la Falticeni,La Gura Humorului,sau mai nou la CACICA,ca la noi la Oglinzi nu se pot face bazine pentru baie cu apa sarata.Apoi PLEACA LUMEA LA SOVATA ,BAILE FELIX LA TRATAMENT ,că la noi la asa renumitele BĂI Oglinzi,e gol.ALOO cind scrii un articol nu mai compara alte zone turistice dezvoltate ,cu pârlitul asta de Târg.

Comentariile sunt închise.