Miercuri, 24 aprilie, cu începere de la ora 17:00, se dispută manşa întâi a semifinalelor Cupei României-faza judeţeană. Cel mai tare meci al rundei se anunţă cel dintre Ozana Târgu Neamţ şi Bradu Borca.

„Este meciul în care jucătorii noştri vor trebui să arate dacă rezultatul din campionat a fost doar un accident sau aceasta ne este valoarea”, a declarat Victor Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

„Cupa nu este o prioritate, însă ne dorim să ajungem măcar în finală. Vom aborda și aceasta etapă cu seriozitate!”, a precizat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

În celălalt meci, performera Bravo Bodeşti, singura echipă din Liga a V-a ajunsă în această fază, se va confrunta cu Victoria Horia.

„Încercăm să ne motivăm. Ar fi perfect pentru noi să ne calificăm în finală, dar nu ar fi o catastrofă nici dacă nu reuşim. Horia are un joc ceva mai dinamic decât Cordunul, pe care i-am eliminat în sferturi. Sunt şi mai experimentaţi. Încercăm să avem lotul complet. Vrem să facem un joc frumos. Cine îşi va dori mai mult se va califica”, a menţionat Florin Busuioc, antrenorul echipei Bravo Bodeşti.

BRAVO BODEŞTI (în albastru deschis) FOTO: G. CRĂCANĂ

„Meciul este miercuri şi va fi dificil cu prezenţa. Am totuşi promisiuni că vom fi toţi. Bodeşti este o echipă foarte bună, iar în cupă pot apărea surprize. Noi mergem la victorie, dar ei joacă acasă şi cred că sunt favoriţi”, a spus Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

Retururile vor avea loc miercuri, 1 mai, de la aceeaşi oră 17:00. Finala va avea loc pe data de 15 mai, locaţia urmând a fi stabilită. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPremiul I la naționala „Made for Europe” pentru CN „Calistrat Hogaș” și Theodor Nechifor
Articolul următorLa Târgu Neamţ turiştii plătesc mai puţin pentru parcare decât la Sovata
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.