ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de femeia de 56 de ani, din Piatra Neamț, care conducea mașina dinspre Bacău spre Piatra Neamț. Ajunsă la intersecția cu str. Aleea Parcului și vrând să vireze, n-a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu mașina condusă de un bărbat de 69 de ani, din Bacău. S-a stabilit că nici unul din cei doi șoferi implicați n-a consumat alcool. Femeia care a provocat accidentul este cercetată pentru vătămare corporală din culpă. (C.I.)

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe DN 15, Piatra Neamț – Bacău, în localitatea Săvinești. Evenimentul rutier s-a produs în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații, informează Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași, administratorul drumului.

Traficul este blocat pe o bandă de mers, pe sensul de mers Bacău – Piatra Neamț. Pompierii s-au dus la fața locului cu un echipaj de prim-ajutor și au dus la spital o victimă. În accident a mai fost rănită o persoană, dar aceasta a refuzat să meargă la Urgențe. (ZCH News; FOTO: DRDP Iași)

Articolul precedentLa Târgu Neamţ turiştii plătesc mai puţin pentru parcare decât la Sovata
Articolul următor4 persoane panicate la Tupilați, după ce le-a luat foc casa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.