La Târgu Neamț Casa de Cultură se deschide când vine Victor Ponta, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Primarul Daniel Harpa a anunțat cu bucurie că, pe la mijlocul lunii octombrie, premierul Ponta va veni la Târgu-Neamț. Evident, în campanie electorală, iar pretextul perfect îl reprezintă  deschiderea oficială a Casei Culturii „Ion Creangă”, care va avea loc musai în aceeași zi. Potrivit spuselor edilului, Ponta va vizita Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie”, renovat în mare parte pe banii Consiliului Județean Neamț, condus de Culiță Tărâță,dar și o școală din oraș.

„Președintele PSD, domnul Victor Ponta va sosi la Târgu-Neamț la mijlocul acestei luni pentru a-și promova proiectul politic pentru România, un proiect cu care va câștiga și funcția de președinte al României. Va fi o zi importantă pentru orașul nostru”, a completat încântat primarul Harpa. Ultima vizită a lui Victor Ponta la Târgu-Neamț a avut loc în anul 2012 cu ocazia altor alegeri.

În campania pentru alegerile parlamentare, pe scena amplasată în Piața „Adormirii Maicii Domnului”, Victor Ponta a fost însoțit de echipa USL de pe atunci, în frunte cu Crin Antonescu. Rămâne de văzut dacă premierul va veni, folclorul de acum câteva zile că va veni împreună cu Liviu Dragnea fiind doar zvonuri abil împrăștiate și dacă nu cumva va reveni prefectului Vlad Angheluță cinstea de a inaugura Casa de Cultură cum s-a întâmplat cu autobuzele școlare. (V.B.)

Articolul precedentEPOCA DE PIATRA NEAMȚ
Articolul următorElevii din Bicaz, primii la „Concursul Național de prim-ajutor”