Procurorii din cadrul DIICOT Neamț au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a bărbaților care au rătăcit un bagaj cu o cantitate considerabilă de substanțe interzise (amănunte aici și aici). Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Neamț ambii făptași fiind acuzați de trafic de droguri.

La judecată după ce au rătăcit un troler cu kilograme de stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Urmează ca judecătorii să stabilească dacă mențin privarea de libertate pentru cei doi, apoi cauza intră în procedură de cameră preliminară timp de cel mult două luni, apoi procesul intră în linie dreaptă și continuă cu administrări de probe și audieri de martori, în vederea stabilirii vinovăției sau nevinovăției celor doi.

La judecată după ce au rătăcit un troler cu kilograme de stupefiante, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Faptele au avut loc în ultima decadă a lunii februarie 2023, când o cursă de pe ruta Olanda-Germania-România a ratat oprirea la Oradea și a ajuns la punctul final al destinației, Roman. Ultimul călător care a coborât din mașină a văzut un troler nerevendicat pe care și l-a însușit. Acasă a deschis bagajul și a dat de aproape 11 kilograme de droguri de toate felurile, drept pentru care a anunțat anchetatorii. A fost organizat un flagrant, iar cei doi au venit la Roman pentru a ridica bagajul valoros, trimis din Olanda.

FOTO: www.diicot.ro

(G.S)

Articolul precedentL4 S-a tras cortina peste sezonul 2022/2023
Articolul următorÎnvață, în câțiva pași simpli, să joci ruletă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.