Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț a organizat zilele trecute întrecerile etapei finale a campionatului de volei, “Cupa Asociația Sportivă a Pompierilor din România”. Alături de ISU Neamț au mai luat parte echipe similare din Sălaj, Cluj, Arad şi Olt. Competiția s-a desfăşurat în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar meciurile au fost găzduite de sala polivalentă, sala Ceahlăul şi sala LPS Piatra Neamț, de la Obor.  Iată ce au declarat înaintea competiției participanții :
Ciprian Verdeş, fostul voleibalist al echipei VCM-LPS Piatra Neamț, în prezent pompier la ISU Sălaj: “Meciurile vor fi foarte grele însă sperăm ca echipa noastră să iasă învingătoare”.
Colonelul Ionel Pîrvu, prim-adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava”: “Echipa nemțeană se va bate pentru primul loc cu ISU Sălaj aşa cum s-a întâmplat şi la celelate ediții. Avem o echipă bună, care are în componență şi doi foşti jucători de volei, Ionel Mocanu şi Teodor Barna şi sperăm de această dată să-i învingem pe sălăjeni, mai ales că avem avantajul terenului propriu”.  
Pănă la urmă campioni au ieşit pompierii de ISU Sălaj care au învins în toate meciurile cu 3-0. Locul secund a fost ocupat de ISU Neamț, iar pe locul al treilea s-a situat ISU Cluj. Ultimele două poziții au fost ocupate de ISU Arad şi ISU Olt. Pompierii nemțeni au mai găzduit o competiție similară în urmă cu cinci ani. (A.M.)