reclama autocenter

Deputatul Elena Udrea a lansat ideea de coagulare a dreptei, într-un singur proiect, câștigător, alături de PDL și Traian Băsescu.

”Gheorghe Ștefan a condus această organizație cu rezultate excelente, aici la Neamț, la mine acasă este o echipă extraordinară, iar Gheorghe Ștefan este un om cu greutate.

Fiecare dintre noi își pune întrebarea ce urmează să facă PDL în 2014, moment important pentru România. Șansa pe care o avem în mod real este ca PDL să dea un sucesor la Cotroceni. Dar trebuie să fim onești cu noi în interiorul partidului. Sunt două păreri pentru ceea ce ar trebui făcut anul viitor.

Abordarea noastră este aceea de a merge separat, de a da un candidat al PDL la prezidențiale, chiar dacă acest lucru înseamnă să ratăm unificarea dreptei. PDL trebuie să se comporte ca cel mai mare partid de opoziție, să coaguleze dreapta într-un singur proiect, câștigător, alături de PDL și Traian Băsescu.

Este o iluzie să crezi că te poți duce cu un candidat împotriva președintelui actual, trebui să fim realiști. Succesul PDL a fost pentru că a fost Traian Băsescu, altfel nu câștigam.

El nu mai poate candida, dar poate ceda electoratul. Organizațiile care țin dreapta fărâmițată nu-și au locurile. Când ești cel mai mare partid trebuie să fii generos, nu trebuie să fim țâfnoși, trebuie să întindem mâna.

Trebuie să trecem peste lucrurile personale și să avem voința să intrăm într-un proiect comun din care să câștigăm fiecare. Nu era momentul să ducem o campanie internă din care să nu câștigăm nimic. Cel mai puternic opozant al USL trebuie să fie președintele României.

Nu-mi este teamă de faptul că această viziune ar putea avea consecințe, problema este dacă vom putea fi capabili să ducem la capăt un proiect unificat al dreptei. Nu poți conduce cu opiniile celor din jurul tău, trebuie să răspunzi și bazei partidului. Electoratul nu înțelege de ce suntem dezbinați, de ce se merge separat.

elena_udrea

Vom continua să vrem să câștigăm alegerile, am condus bine România, desigur, cu erorile inevitabile. Ce face USL? Țurca. Un Guvern de puști care joacă țurca la Palatul Victoria și care se crede în curtea școlii. USL se rupe, nu există niciun dubiu.

Un partid comunist cum este PSD nu va susține un candidat decât al lui. Nu poți să lași Cotroceniul în mâinele lui Ponta și Antonescu, doi veseli iresponsabili care au dus România în haosul economic în care se zbate acum”, a declarat Elena Udrea.

Articolul precedentTapiserie de Nicu Zeleznicov
Articolul următorLa fileu-pompierii