Lucrările de refacere a acoperișului blocului D5, distrus de incendiul ce a urmat exploziei din 31 octombrie, urmează să înceapă imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Potrivit reprezentanților asociației de proprietari, acoperișul, care costă în jur de 60.000 de lei (cu o suprafață de 300 de metri pătrați), va fi făcut din tablă, iar costul va fi acoperit tot de Gigi Becali, banii fiind direct virați firmei care se va ocupa de execuția lucrărilor.

La blocul afectat de explozia din 31 octombrie reparaţiile sunt în toi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCasa scării B a fost readusă aproape la starea inițială, fiind refăcută tencuiala. Curând, urmează ca la cele două apartamente distruse complet de explozie, să fie montate și geamuri, o firmă de profil din Piatra Neamț oferindu-se să facă pro bono acest lucru.

La blocul afectat de explozia din 31 octombrie reparaţiile sunt în toi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinci dintre familiile de pe scara respectivă au revenit în apartamente (încă de săptămâna trecută s-a realizat rebranșarea la curent, apă și gaz până la etajul doi inclusiv), iar asociația de proprietari caută acum o firmă care să facă gratuit sau la un preț accesibil, expertiza pentru securitate la incendiu a întregului imobil. În cursul acestei săptămâni, cel târziu săptămâna viitoare, Apa Serv va reface, tot fără bani, instalația de apă și canalizarea menajeră a apartamentelor distruse, de la etajele trei și patru a scării B din blocul D5. (I.Ș.)

Articolul precedentAvem cel mai bun serviciu de ambulanță? Aşa ne asigură „controlorii” de la minister!
Articolul următorGheorghe Ștefan s-a dus la tribunal să ceară avocat din oficiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.