Abia eliberat din Penitenciarul Ploiești de câteva zile, Gheorghe Ștefan s-a prezentat la Tribunalul Neamț astăzi, 21 noiembrie, la al doilea termen dintr-un dosar în care este judecat pentru o altă faptă de corupție (finanțarea Clubului Ceahlăul din comisionul pretins de la o firmă de construcții). Fostul primar de Piatra Neamț a cerut judecătorului termen pentru a-și angaja avocat, precizând că Felicia Adiaconiței a avut delegație doar pentru data de 24 octombrie.

Puteți să-mi puneți și un avocat din oficiu, eu n-am nimic împotrivă, sau puteți să-mi dați un termen să angajez totuși un avocat, pentru că n-am avut timp, abia am ieșit”, s-a adresat Gheorghe Ștefan judecătorului.

După ce-a consultat reprezentanta DNA Bacău, care nu s-a opus solicitării, instanța i-a admis cererea și a stabilit ca următorul termen de judecată să aibă loc în ziua de 19 decembrie. Politicos, Gheorghe Ștefan l-a salutat, ferm, pe judecător ”Să trăiți!”, după care s-a adresat și doamnei procuror de la DNA cu ”Sărut mâinile”.

Cât timp a așteptat să intre la proces, Gheorghe Ștefan a fumat în fața tribunalului, s-a plimbat pe hol și a vorbit la telefon. Discuțiile erau ”tematice”, de tipul: ”Ați scăpat? Eu am ieșit de o săptămână. Da, da, Ștefan sunt”. (C.M.)

Articolul precedentLa blocul afectat de explozia din 31 octombrie reparaţiile sunt în toi
Articolul următorGrupul consilierilor județeni PNL Neamț: PSD&ALDE Neamț dau dovadă de ipocrizie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.