La Agapia poate veni iarna, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Agapia poate veni iarna, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAdministrația locală a comunei Agapia este pregătită pentru sezonul de iarnă, după cum declară primarul Neculai Nastasă. Primăria deține utilaje proprii, fiind nevoie doar de achiziționarea materialului antiderapant.

Pentru lucrările de deszăpezire se vor folosi: autospecializată Volvo dotată cu lamă profesională deszăpezire, cu lăţime de 3 m și un buldoexcavator cu lamă deszăpezire cu o lățime 2 m, pentru ulițele și străduțele unde nu se poate interveni cu autospecializata.

„Ne gospodărim singuri, mai ales în sezonul de iarnă. Avem un camion cu lamă pentru deszăpezire pe care l-am achiziționat în anul 2013. Mai avem și un buldoexcavator pe care îl folosim pe ulițele satului. Până acum nu am avut probleme niciodată. Au fost probleme, cu mulți ani în urmă, pe drumul care leagă Agapia de satul Topolița, cel care traversează satul Săcălușești, dar pe vremea aceea acest drum nu era asfaltat. Îi asigur pe cetățenii comunei că nici în acest an nu vor avea probleme cu zăpada și vor circula în condiții optime”, a declarat primarul Neculai Nastasă.

Drumul care leagă Agapia de Topolița a fost zeci de ani un drum cu probleme, în special în sezonul de iarnă, atunci când viscolul închidea practic acest tronson zile la rând. (C.T. STURZU)

Articolul precedentFost director de liceu – căutat de pompieri în lac
Articolul următorACTUALIZARE Mort de beat și fără permis, dar lucra la utilități
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.