Fost director de liceu – căutat de pompieri în lac, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProfesorul Ioan Pîcu (63 de ani), fostul director al Liceului Borca, fost profesor de sport la aceeași instituție de învățământ, este dat dispărut de ieri dimineață, de când a plecat de acasă, spunând că are ceva treabă, dar n-a mai ajuns unde ar fi trebuit. Mașina lui, cu telefoanele mobile înăuntru și cu actele de identitate, a fost găsită în comuna Hangu, în apropierea Lacului Izvoru Muntelui. Se pare că profesorul aflase recent că suferă de o boală și a clacat pe acest fond.

Atât marți, cât și miercuri, 5 octombrie, s-au făcut căutări în lac, însă, până acum, fără rezultat.

Marți, 4.10.2016 la ora 10:53, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat de către Poliția comunei Hangu prin apel la 112, despre o persoană dispărută, posibil înecată în lacul Izvoru Muntelui pe raza comunei Hangu”, a declarat lt. Marcel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamț, Garda 2 Poiana Teiului cu 2 autospeciale de intervenţie, barca pneumatică şi echipajul de prim ajutor SMURD. S-au executat misiuni de căutare a persoanei atât la suprafaţa apei, cât şi prin pădure, fără ca aceasta să fie găsită, urmând a fi reluate căutările”.(C.M.)

Articolul precedentNoii eroi de pe Borzoghean: Zaharia, Lupei şi Apostol
Articolul următorLa Agapia poate veni iarna
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Nu pot sa cred asa ceva despre fostul meu Profesor Picu.Este un om puternic, indiferent,chiar dacă ar fi avut vreo veste rea in privința sănătății, eu nu cred ca ar fi recurs la un asemenea gest. Cum un sportiv cum este dandusul s ar putea îneca!?? Niciodată. Doar, dacă , cineva ar fi vrut sa i facă rău.Nu, nu pot crede așa ceva. Dacă a nins sus pe munte, eu as crede ca s a dus la sky mai degrabă, nici decum la moarte, ferească Dumnezeu!

Comments are closed.