0:00

Viitorul Podoleni a obţinut duminică, 31 martie, un egal surprinzător, scor 3-3 (1-0), pe terenul liderei de atunci, formaţia Vulturul Costişa. După deciziile adoptate astăzi, 3 aprilie, de Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, se poate constata că remiza i-a costat pe cei din Podoleni suspendarea a doi jucători.

L5A Viitorul Podoleni, egal plătit cu 4 etape de suspendare, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Jucătorul Pricope Iulian, de la echipa Viitorul Podoleni, după terminarea jocului, a primit cartonaș roșu, pentru limbaj și gesturi jignitoare la adresa arbitrului – se suspendă două etape și se amendează cu suma de 200 lei. Jucătorul Pricope Nicolae, de la echipa Viitorul Podoleni, după terminarea jocului, a primit cartonaș roșu, pentru limbaj și gesturi jignitoare la adresa arbitrului – se suspendă două etape și se amendează cu suma de 200 lei”, se precizează într-un comunicat de presă al AJF Neamţ.

Pentru Vulturul Costişa, în schimb, egalul a însemnat pierderea locului întâi în clasament, chiar înaintea importantului meci din deplasare cu Bravo Bodeşti. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPietrean de 18 ani, premiul I la grafică, la concursul „Nicolae Milord”
Articolul următorSenatorul Emilia Arcan: ”La mulţi ani, Jandarmeriei Române! La mulţi ani, doamnelor şi domnilor jandarmi!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.