Bravo Bodeşti, campioana sezonului trecut în Liga a V-a, anunţă că, în proporţie de 80%, se va înscrie tot în aceeaşi competiţie.

L5 Nici Bravo Bodeşti nu face pasul spre Liga a IV-a, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Speranţa moare ultima, dar e cam slăbuţă! Considerăm că nu suntem suficient pregătiţi pentru Liga a IV-a. Rămânem în Liga a V-a să ne perfecţionăm. Vom încerca să avansăm anul viitor în Liga a IV-a. Ne propunem din nou locul întâi, astfel că vom aduce 3-4 jucători noi. Răzvan Gorea a plecat deja la Bradu Borca”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

Spre deosebire de Liga a IV-a, Liga a V-a nu pare a duce lipsă de echipe în acest sezon, AJF Neamţ afirmând că se bazează pe 18-19 formaţii şi vreo 3 promisiuni. De altfel, şi celelalte echipe care au impresionat în sezonul trecut (Vulturul Costişa, Ozana Timişeşti, Arsenal Văleni sau Siretul Doljeşti) au anunţat că vor rămâne în Liga a V-a, doar Energia Pângăraţi făcând pasul spre eşalonul superior. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bravo Bodeşti)

Articolul precedent60 de nemțeni au împrumutat statul în luna august
Articolul următorAJF Neamţ ia în calcul două serii de Liga a IV-a, cu toate echipele existente
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.