Arsenal Văleni a reuşit, duminică, 15 aprilie, scorul campionatului, depăşind “lanterna roşie”, Stejarul Ţibucani, cu 14-1 (7-0). Pentru gazde au marcat: Vlad Căutişanu (7), Alin Mihăila (2), Cosmin Nistor (2), Cătălin Căutişanu (2) si Mihai Rotaru.

Cristian COCEA (Arsenal Văleni – cu banderola de căpitan)

” A fost o zi excelentă pentru fotbal. Felicit jucătorii mei pentru rezultatul obţinut şi pentru faptul că au tratat meciul cu multă seriozitate. Scorul putea fi mult mai mare, dacă nu ne precipitam în faţa porţii, din dorinţa de a marca cât mai multe goluri. M-a bucurat faptul că a fost multă lume în tribună, pe Arsenal Arena. Felicit şi echipa oaspete, pentru că au avut în componenţă, ca titulari, pe dl. primar şi dl. viceprimar din comuna Ţibucani, iar în staff-ul tehnic pe fostul şef de post, dl. Gică Ionaşcu. Aşteptăm cu mare interes deplasarea de duminica viitoare, de la Timişeşti”, a declarat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

O victorie detaşată a obţinut şi Energia Pângăraţi, pe terenul Voinţei Dochia, scor 5-2 (4-0). Toate golurile au fost marcate de Răzvan Ioniţă. “Am câştigat cu 5-2 (4-0), pe terenul celor de la Dochia printr-o «manita» a lui Răzvan Ioniţă. Am fost mai buni ca ei la toate capitolele şi rezultatul este unul logic. Jocul merge din ce în ce mai bine şi îi aşteptăm cu nerăbdare pe cei de la Costişa”, a precizat Bogdan Radu, antrenor-jucător al formaţiei Energia Pângăraţi.

Lidera la zi, Bravo Bodeşti, s-a impus, fără drept de apel, în faţa formaţiei Pinii Tarcău, scor 4-0 (1-0), în timp ce echipa de pe locul 3, Vulturul Costişa a făcut doar un egal, pe teren propriu, scor 4-4 (1-4), cu Stejarul Stăniţa.

Rezultate complete şi clasament – AICI. Etapa a XIX-a programează duminică, 22 aprilie, meciurile: Stejarul Ţibucani-Siretul Doljeşti, Pinii Tarcău-Voinţa Dochia, Energia Pângăraţi-Vulturul Costişa, Stejarul Stăniţa-Flacăra Brusturi, Viitorul Podoleni-Voinţa Bozieni, Voinţa Valea Ursului-Moldova II Cordun şi Ozana Timişeşti-Arsenal Văleni. Bravo Bodeşti va sta. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Arsenal Văleni Facebook, Energia Pângăraţi Facebook)

Articolul precedentActualizare. VIDEO Preotul lovit în plin pe trecerea de pietoni a decedat la Iași
Articolul următorACTUALIZARE L4: CSM Ceahlăul anunţă comunicat oficial despre situaţia jucătorilor Rusu şi Nicolau
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.