ActualizarePreotul Vasile Adiaconiţei a decedat la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Știre inițială: Accidentul petrecut ieri, 15 aprilie, în fața spitalului din Târgu Neamţ a fost înregistrat video. Imaginile îl arată pe preotul Vasile Adiaconiţei, din satul Ţolici, comuna Petricani, în timp ce traversează în fugă trecerea de pietoni și, pe la mijlocul acesteia, este izbit din plin de un autoturism.

După cum au explicat cei de la Spitalul Târgu Neamț, preotul a fost ridicat cu targa de la locul accidentului și dus în CPU, unde a fost stabilizat, iar apoi a fost transferat la Neurochirurgie Iași. ”Pacientul a fost preluat din stradă cu targa de către personalul din UPU Spital Târgu Neamţ şi a fost transferat la Neurochirurgie Iaşi cu semne vitale normale”.

La Iași, pacientul a fost operat cu succes și, după câte se pare, în prezent reușește să respire singur, fără ajutorul aparatelor.

Primarul comunei Petricani, Ticuşor Vasiliu, și-a declarat speranța ca preotul Vasile Adiaconiţei să revină cât mai curând acasă: ”Să-i dea Dumnezeu sănătate şi să revină acasă! E un preot şi un om excepţional, cu un suflet mare. Nici nu am cuvinte să-mi exprim tristeţea. Îl aşteptăm acasă, cu toţii”. (C.T.S.)

 

 

Articolul precedentL4: CSM Ceahlăul-Cimentul 5-0 * Rădulescu „Încercăm să facem şi spectacol!” * Luca: „Un rezultat la care nu ne aşteptam!”
Articolul următorL5: Arsenal Văleni, 14-1 cu “lanterna roşie” * Energia Pângăraţi, 5-2 la Dochia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.