ACTUALIZARE: Preşedintele CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, dl. Cătălin Roca, anunţă că gruparea pe care o conduce va furniza un comunicat oficial de presă pe această temă în cel mai scurt timp. În momentul în care vom primi acest document, el va fi publicat, pentru o informare cât mai corectă a suporterilor echipei pietrene. (M. CONSTANTINESCU)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Marius Rusu şi Toma Nicolau nu mai fac parte din lotul echipei de Liga a IV-a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Informaţia a fost furnizată de antrenorul formaţiei pietrene la finalul celor 90 de minute ale meciului de duminică, 15 aprilie, cu Cimentul Bicaz. Gabriel Rădulescu a evitat să precizeze motivul îndepărtării din lot a fundaşului Marius Rusu, iar în cazul mijlocaşului Toma Nicolau, care era (este?) şi directorul de marketing şi imagine al clubului, a lăsat să se înţeleagă că motivul ar fi promovarea necorespunzătoare a echipei, reflectată în numărul scăzut de spectatori.

Marius RUSU, Toma NICOLAU şi Andrei MATEICIUC

„Toma Nicolau şi Marius Rusu nu mai fac parte din lotul echipei. Au fost ceva probleme în cadrul lotului. Să sperăm că le vom rezolva. Nu sunt accidentaţi. Nu mai fac parte din lot, este decizia luată împreună cu dl. preşedinte Roca. Unul dintre cei doi jucători, dl. Nicolau, este şi director de marketing şi imagine. Într-adevăr ar trebui mai bine promovată imaginea clubului şi sper ca pe viitor să găsim soluţii pentru a atrage cât mai mulţi spectatori. Sincer nu mă pot eu ocupa de chestiile acestea, dar să sperăm că dl. preşedinte le va remedia. Avem nevoie de mai mulţi spectatori, mai ales pentru meciurile din play-off, care vor fi mai dificile”, a declarat Gabriel Rădulescu.

Toma NICOLAU, Marius RUSU, Andrei MATEICIUC şi Ionuţ ZAHARIA

Dincolo de zvonuri (pe care nu le vom lua în seamă în lipsa unor confirmări oficiale!), e de remarcat că ambii fotbalişti au fost duminică la meci. Marius Rusu, la costum şi Toma Nicolau, echipat aşa cum îi stă bine unui fotograf, au fost permanent în atenţia colegilor aflaţi pe gazon, marcatorii (Mateiciuc şi Zaharia) bucurându-se şi felicitându-se cu cei doi după fiecare dintre golurile înscrise în repriza secundă. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL5: Arsenal Văleni, 14-1 cu “lanterna roşie” * Energia Pângăraţi, 5-2 la Dochia
Articolul următor123 medici de familie vor face gărzi în centrele de permanență în 2018
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.