0:00

Duminică, 21 octombrie, de la ora 11:00, este programată etapa a şaptea în cadrul Ligii a IV-a. Partida cea mai echilibrată se anunţă Victoria Horia-Bradu Borca, având în vedere antecedentele din sezonul trecut, dar şi faptul că, la jumătatea acestei săptămâni, antrenorul Florin Pintilii (Bradu Borca) a demisionat.

Nu este o situaţie plăcută, dar nu avem ce face. Dacă vă aduceţi aminte, eu am fost cel care am mai insistat o dată la domnul Florin Pintilii să rămână la echipă. Aşa că, de data aceasta, îl voi lăsa să plece. Fotbal cu forţa nu se poate! Mai sunt patru etape şi, la aşa jucători, nu cred că mai trebuie antrenor câteva meciuri. O să ne ocupăm noi de problemele echipei cu Ionuţ Gavril, Ady Ilie şi Marius Onofraş. Mergem la Horia să câştigăm şi după aceea vom vedea”, a declarat Ciprian Jigane, preşedintele formaţiei Bradu Borca.

L4 Victoria Horia-Bradu Borca, meciul tare al rundei, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Bogdan GĂUCAN şi Ciprian JIGANE

„Intrăm pe teren cu şansa a doua! Cu antrenor, fără antrenor, Borca este o echipă foarte bună!”, a precizat Bogdan Găucan, purtătorul de cuvânt al Victoriei Horia.

L4 Victoria Horia-Bradu Borca, meciul tare al rundei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLidera la zi, Speranţa Răuceşti, are un meci ce pare accesibil la prima vedere, pe terenul Moldovei Cordun. De regulă însă, toată lumea joacă foarte bine cu formaţia de pe primul loc, iar echipa din Răuceşti va fi lipsită şi de aportul antrenorului-jucător Daniel Zavate. Aflat în concediu, el nu a uitat de fotbal, şi a transmis colegilor săi o fotografie inedită, însoţită de mesajul „Baftă Speranţa!”.

Partida cea mai dezechilibrată a rundei de duminică se anunţă Energia Pângăraţi-Ozana Târgu Neamţ. Gazdele sunt la limită din toate punctele de vedere, dar au promis să continue, în timp ce oaspeţii nu îşi permit paşi greşiţi pentru a nu pierde contactul cu primele două clasate.

CLASAMENT

1 SPERANŢA RĂUCEŞTI 6 5 0 1 23-8 15
2 Bradu Borca 6 5 0 1 23-11 15
3 Ozana Târgu Neamţ 6 3 1 2 15-11 10
4 Victoria Horia 6 3 1 2 13-12 10
5 Moldova Cordun 6 1 0 5 16-21 3
6 Energia Pângăraţi 6 0 0 6 3-30 0

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Speranţa Răuceşti)

Articolul precedentL5A Favoritele au meciuri accesibile
Articolul următorFiu de preot cercetat pentru că a pretins 3.000 de euro de la un şofer prins beat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.