0:00

Ieşeanul Florin Pintilii, antrenor încă din sezonul trecut al formaţiei nemţene de Liga a IV-a Bradu Borca, a demisionat. El a precizat că l-a informat pe preşedintele Ciprian Jigane şi că este posibil să preia formaţia ieşeană de Liga a IV-a Stejarul Sineşti (“echipa mea de suflet”, după cum a precizat). Antrenorul a avut ofertă certă de la Victoria Lețcani, și în vară și săptămâna trecută, dar a preferat să continue la Borca. Între timp, Lețcani l-a readus pe Florin Croitoriu, astfel că destinaţia nu e mai e valabilă pentru Florin Pintilii.

EXCLUSIVITATE L4 A demisionat antrenorul Florin Pintilii (Bradu Borca), ZCH NEWS - sursa ta de informații“După ce în vară m-am gândit și răzgândit în a continua la Borca, lăsând la o parte destule oferte, am ajuns la capătul puterii de a înţelege ce vor unii oameni și spun pas acestei echipe. Îmi pare extrem de rău că nu am preluat echipa din Leţcani nici în vară, nici acum o săptămână. Am adunat multă supărare, am dus multă luptă, am făcut tot ce am putut și chiar mult mai mult decât ţine de mine, însă nu a fost de ajuns. Ştiu că mulţi și-au dorit postul meu, iar acum au ocazia să-l ocupe. Mereu am crezut că nivelul mic nu poate aduce atâta frustrare și amărăciune și mereu am continuat. Dacă am făcut ceva bun sau am fost în plus asta o știu cei care cunosc fenomenul, eu însă ştiu că mi-a plăcut să fac și am făcut totul din plăcere, pentru oamenii din Borca, pentru domnul primar Niţă, pentru băieții pe care i-am adus și care m-au ajutat atât cât au putut și cărora le mulţumesc acum!”, a precizat Florin Pintilii.

EXCLUSIVITATE L4 A demisionat antrenorul Florin Pintilii (Bradu Borca), ZCH NEWS - sursa ta de informații
BRADU BORCA, ultima fotografie oficială în această formulă

Deocamdată, de la Borca a plecat doar Vlad Nuţu, la Victoria Leţcani. Deşi ar putea lua 5 jucători, Florin Pintilii a menţionat că nu va discuta cu ei să părăsească echipa nemţeană. “Poate voi vorbi cu ei la iarnă, dacă voi avea angajament la vreo echipă”, a mai precizat tehnicianul ieşean. Interviul acordat de Florin Pintilii „Mesagerului de Neamţ” în perioada dintre sezoane poate fi lecturat AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE Bătrân omorât, pentru bani, de trei ”copii”
Articolul următorAccident din cauza unui câine, trei tineri răniți
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.