Un bărbat de 38 de ani, din Pângăraţi, fiu de preot, este cercetat pentru trafic de influenţă, după ce-a cerut 3.000 de euro de la un cunoscut, căruia i-a spus că-i poate rezolva o problemă cu implicaţii penale. Cel care a consimţit să-i dea banii, sperând că-şi va recupera permisul de conducere, este un nefericit posesor de dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, infracţiune pentru care, de regulă, se dau pedepse cu executare.  Fiul preotului s-a lăudat că-i cunoaşte pe poliţiştii rutieri care instrumentau dosarul.

Fiu de preot cercetat pentru că a pretins 3.000 de euro de la un şofer prins beat, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Astfel, în cauză s-a reținut faptul că, în cursul lunilor aprilie-mai 2018, acesta a pretins și primit suma de 3.000 euro de la un alt suspect, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier (conducere sub influența băuturilor alcoolice cu o alcoolemie peste 0,80 g/l alcool pur în sânge), pretinzând în mod nereal că-și va folosi influența pe lângă lucrătorii de poliție ce aveau în instrumentare dosarul, în scopul recuperării permisului de conducere”, se arată în comunicatul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Fiu de preot cercetat pentru că a pretins 3.000 de euro de la un şofer prins beat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOfiţerii DGA Neamţ s-au sesizat din oficiu în acest caz şi au fost delegaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ să administreze probatoriul. Dosarul penal a fost inițiat ca urmare a sesizării din oficiu a lucrătorilor din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Neamțcare au fost delegați de procuror să efectueze activități de administrare a probatoriului. Iniţial, suspectul a fost reţinut, pentru 24 de ore, după care a fost dispusă măsura controlului judiciar împotriva sa. (C.M.)

Articolul precedentL4 Victoria Horia-Bradu Borca, meciul tare al rundei
Articolul următorL3 CSM Ceahlăul, remiză importantă la Rădăuţi * REZULTATE * CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.