CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a învins la scor (7-1) Bradu Borca în etapa de duminică, 17 septembrie, a Ligii a IV-a. Pentru pietreni au marcat Mateiciuc (5, 21 şi 61), Ungureanu (45), Vasile (58) şi Rotaru (63), la care se adaugă şi un autogol (72).

L4 Şteţ: „Am dominat jocul!” * Pintilii: „A trebuit să improvizăm!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Toader ŞTEŢ

„A fost un joc pe care l-am dominat din punct de vedere tehnic, tactic şi fizic. Bradu Borca este o echipă cu jucători experimentaţi, dar cred că jocul nostru excelent a dus la această diferenţă mare de scor. E posibil să se datoreze şi faptului că am înscris noi foarte repede, poate au avut şi ei mulţi absenţi! În general, m-a mulţumit evoluţia echipei”, a precizat Toader Şteţ, tehnicianul echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

L4 Şteţ: „Am dominat jocul!” * Pintilii: „A trebuit să improvizăm!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Florin PINTILII

„Oricât de mult mi-am dorit să pregătesc acest meci cât mai bine, se vede clar că nu mi-a ieşit. A trebuit din nou să improvizez însă terenul de dimensiuni mari nu ne-a avantajat deloc în faţa unor «alergăreţi» care au profitat din plin de erorile defensivei noastre. Dacă ar fi ceva de comentat, s-ar rezuma doar la prima parte a meciului pentru că la pauză deja se instalase nervozitatea în tabăra noastră. Absenţele, oboseala, poate și astrele m-au făcut să devin neputincios la a schimba în bine ceva pentru a doua parte a jocului”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

Ambele echipe au partide dificile duminică, 24 septembrie, în etapa a cincea a Ligii a IV-a: Bradu Borca-Victoria Horia şi Cimentul Bicaz-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTârg de ucenicie la Agralim 2017
Articolul următorRectificare de buget ratată la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.