Bradu Borca a avut un debut excelent de campionat, reuşind să se impună cu un scor detaşat, 4-1 (2-1), pe terenul formaţiei Ozana Târgu Neamţ. Meciul s-a disputat pe stadionul „Cetatea”, în prezenţa primarului Daniel Harpa, autorii golurilor fiind Vasilache/Crengăniş (2), Bîdan și Onofraş.

L4 Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca 1-4 (1-2) * Isache: „Ne lipseşte omogenitatea” * Pintilii: „Am început cu dreptul”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am început mai bine! Am condus cu 1-0. Probabil ar fi trebuit să ne închidem. A fost primul meci în această formulă şi cred că putem vorbi de lipsă de experienţă ca echipă şi, în mod sigur, de lipsă de omogenitate. Consider că scorul este nedrept, nu ne aşteptam la o diferenţă atât de mare. Remarc prezenţa lui Onofraş, un jucător foarte bun, dar şi un caracter deosebit. A marcat gol, a dat două pase de gol. În plus, nu a protestat nici măcar o singură dată la deciziile arbitrilor, iar pe final de meci era singurul care făcea pressing. La 4-1! Borca este o echipă mai solidă, au meritat victoria, chiar dacă şi noi am avut două bare”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

L4 Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca 1-4 (1-2) * Isache: „Ne lipseşte omogenitatea” * Pintilii: „Am început cu dreptul”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cel mai important lucru pentru noi este că am început cu dreptul acest campionat. Am întâlnit o echipă care nu a arătat valoarea individuală a jucătorilor, dar cu siguranță, în timp, își va spune cuvântul. A fost o prima repriză destul de echilibrată, dar, după ce gazdele au reușit deschiderea scorului, am revenit mai ales datorită experienţei unor jucători ca Onofraş, Crengăniş sau Talpan. Repriza a doua a fost fără emoții și rezultatul final nu cred că poate fi contestat de cineva”, a precizat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

L4 Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca 1-4 (1-2) * Isache: „Ne lipseşte omogenitatea” * Pintilii: „Am început cu dreptul”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEtapa viitoare (duminică, 16 septembrie), ambele echipe au jocuri pe teren propriu: Bradu Borca cu Victoria Horia, iar Ozana Târgu Neamţ cu Energia Pângăraţi. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentL4 Moldova Cordun-Victoria Horia 1-2 (1-1) * Popescu: „Nu mi-a trecut supărarea” * Găucan: „Un meci greu, de luptă”
Articolul următorCNCIR și ISCIR: Telegondola se redeschide pentru public
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.