Victoria Horia a avut un debut bun de campionat, reuşind să învingă duminică, 9 septembrie, pe terenul Moldovei Cordun. Scorul final a  fost 2-1 (1-1), golurile fiind marcate de Gârlea şi Gruia/Rusu.

“Sincer nu mi-a trecut încă supărarea. Dacă nu învingem pe Horia sau Pângăraţi, nu putem spera să prindem un loc în play-off. Noi am deschis scorul, dar apoi am fost egalaţi la o neglijenţă a portarului nostru. Apoi condiţia fizică superioară a oaspeţilor şi-a spus cuvântul”, a declarat Iulian Popescu, preşedintele formaţiei Moldova Cordun.

Bogdan GĂUCAN

“A fost un meci greu de luptă, în care vântul ne-a creat destule probleme. Altfel, două echipe echilibrate ca valoare. E bine că am reuşit să marcăm, ei au primit şi un cartonaş roşu, astfel că am putut obţine victoria. Nu vom putea însă să concurăm cu Borca sau Răuceşti”, a precizat Bogdan Găucan, purtătorul de cuvânt al Victoriei Horia.

Etapa viitoare (duminică, 16 septembrie), ambele echipe au deplasări dificile: Victoria Horia la Bradu Borca, iar Moldova Cordun la Speranţa Răuceşti. (M. CONSTANTINESCU)