Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a apreciat că meciul vedetă al rundei de sâmbătă, 7 aprilie, a Ligii a IV-a, Bradu Borca-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, nu a ridicat probleme deosebite, astfel că unica sancţiune a fost o amendă de 80 de lei aplicată gazdelor. “Echipa AS Bradu Borca se amendează cu suma de 80 lei pentru primirea a cinci cartonaşe galbene în jocul din 07.04.2018 (cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)”, potrivit unui comunicat de presă.

Amenzi au primit şi Cimentul Bicaz şi Speranţa Răuceşti. “Echipa CS Cimentul Bicaz se amendează cu suma de 80 lei pentru primirea a cinci cartonaşe galbene în jocul din 01.04.2018 (cu AS Voinţa Ion Creangă) (…) Echipa CS Speranţa Răuceşti se amendează cu suma de 60 lei pentru primirea a cinci cartonaşe galbene în jocul din 07.04.2018 (cu CS Cimentul Bicaz”, potrivit aceleaşi surse.

Nu au lipsit totuşi nici suspendările: “Jucătorul Şchiopu Mario, de la echipa CS Speranţa Răuceşti, se suspendă 2 (două) etape, pentru comportament violent (calcă un adversar pe abdomen) şi se amendează cu suma de 300 lei. (…) Jucătorul Bordeanu Alexandru, de la echipa CS Cimentul Bicaz, se suspendă 1 (una) etapă (…) Jucătorul Diaconu Valentin, de la echipa AS Bravo Bodeşti (L5, n.r.), se suspendă 1 (una) etapă”.

În comunicatul AJF Neamţ (AICI) se găseşte şi lista amenzilor ce trebuie achitate până luni, 16 aprilie. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca Facebook, Speranţa Răuceşti Facebook)