Vreme de o săptămână, cu câteva zile înainte de sărbători și în primele zile de Paște, polițiștii rutieri au făcut acțiuni de combatere a principalelor cauze ale producerii accidentelor rutiere grave.

Traficul de Paște: peste 200 de amenzi, 47 de permise reținute şi 6 dosare penale, ZCH NEWS - sursa ta de informații”În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care 3 privind conducerea sub influența alcoolului, 2 de conducere fără permis de conducere și una de conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale, fiind reținute 47 de permise de conducere pentru încălcarea normelor rutiere, dintre care 33 pentru viteză excesivă, 5 pentru conducere sub influența alcoolului, 5 pentru depășire neregulamentară și 4 pentru alte abateri”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Traficul de Paște: peste 200 de amenzi, 47 de permise reținute şi 6 dosare penale, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Un politist discuta cu un conducator auto, in timpul unei actiuni organizate de Politia Rutiera pentru a depista soferi care au consumat bauturi alcoolice, in Bucuresti, vineri, 14 decembrie 2013. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

În timpul acelorași acțiuni, polițiștii au retras 9 certificate de înmatriculare. (C.M.)

Articolul precedentGemene născute în noaptea de Înviere
Articolul următorL4: Nici o suspendare după derby-ul Bradu-CSM Ceahlăul! Lista amenzilor de achitat până pe 16 aprilie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.