pietricica turism

Dacă “granzii” L4 au fost cuminţi în etapa de duminică (AJF Neamţ nu a dictat sancţiuni după partidele Cimentul Bicaz-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Speranţa Răuceşti-Enadani Poiana Teiului şi Bradu Borca-Victoria Horia), nu acelaşi lucru se poate spune despre formaţiile aflate în zona retrogradării. Conform deciziilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ se pare că înfrângerea de la Steel-Man Târgu Neamţ a fost prea mult pentru reprezentanţii echipei Zimbrul Vânători Neamţ.

“Instructorul sportiv Păstrăvanu Genu, de la echipa Zimbrul Vânători Neamţ, a fost exclus din incinta terenului de joc în minutul 65 pentru proteste vehemente la adresa arbitrului şi injurii adresate observatorului de joc – se suspendă două etape (…) şi se amendează cu suma de 300 lei. (…) Delegatul Plăcintă Cătălin, de la echipa Zimbrul Vânători Neamţ, a fost exclus din incinta terenului de joc în minutul 65 pentru proteste vehemente la adresa arbitrului şi injurii adresate observatorului de joc – se suspendă 1 lună (…) şi se amendează cu suma de 300 lei”, precizează AJF Neamţ, pe portalul propriu.

De asemenea, “jucătorul Cobzaru Lucian, de la echipa Moldova Cordun, a fost eliminat din joc în minutul 79 pentru scuiparea unui adversar – se suspendă 6 etape (…) şi se amendează cu suma de 400 lei”, mai menţionează aceeaşi sursă.

Starea echipelor sancţionate e reflectată de clasament, cu precizarea că, DA!, sunt doar 10 echipe:

9Moldova Cordun510410-253-6
10Zimbrul Vânători Neamţ50055-160-9

(M. CONSTANTINESCU)