Dacă „granzii” L4 au fost cuminţi în etapa de duminică (AJF Neamţ nu a dictat sancţiuni după partidele Cimentul Bicaz-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Speranţa Răuceşti-Enadani Poiana Teiului şi Bradu Borca-Victoria Horia), nu acelaşi lucru se poate spune despre formaţiile aflate în zona retrogradării. Conform deciziilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ se pare că înfrângerea de la Steel-Man Târgu Neamţ a fost prea mult pentru reprezentanţii echipei Zimbrul Vânători Neamţ.

„Instructorul sportiv Păstrăvanu Genu, de la echipa Zimbrul Vânători Neamţ, a fost exclus din incinta terenului de joc în minutul 65 pentru proteste vehemente la adresa arbitrului şi injurii adresate observatorului de joc – se suspendă două etape (…) şi se amendează cu suma de 300 lei. (…) Delegatul Plăcintă Cătălin, de la echipa Zimbrul Vânători Neamţ, a fost exclus din incinta terenului de joc în minutul 65 pentru proteste vehemente la adresa arbitrului şi injurii adresate observatorului de joc – se suspendă 1 lună (…) şi se amendează cu suma de 300 lei”, precizează AJF Neamţ, pe portalul propriu.

De asemenea, „jucătorul Cobzaru Lucian, de la echipa Moldova Cordun, a fost eliminat din joc în minutul 79 pentru scuiparea unui adversar – se suspendă 6 etape (…) şi se amendează cu suma de 400 lei”, mai menţionează aceeaşi sursă.

Starea echipelor sancţionate e reflectată de clasament, cu precizarea că, DA!, sunt doar 10 echipe:

9Moldova Cordun510410-253-6
10Zimbrul Vânători Neamţ50055-160-9

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentInvitaţie pentru elevi din Neamţ la un concurs de inovaţii din Italia
Articolul următorCinci pacienți pe oră la UPU Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.