0:00

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a făcut, astăzi, 24 septembrie, un pas important spre play-off. În partida cea mai importantă a etapei a cincea din Liga a IV-a, pietrenii au învins Cimentul Bicaz, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-1). Au marcat: Mateiciuc (2) şi Andreş (2) / Braiş şi Patrichi.

„A fost un meci greu, de mare angajament fizic. Am întâlnit o echipă pregătită fizic, tânără, care a meritat victoria. Pentru noi absenţele au contat mult şi, în special, lipsa portarului Spiridon. Am făcut greşeli grave în propriul careu şi vreo câteva de aşezare şi disciplină tactică. Mergem mai departe, am pierdut un joc. Campionatul e lung, suntem în grafic. Mulţumesc jucătorilor (Ciobanu – Pascu, Zaiţ, Bordeanu, Avram – Braiş, Bîrsanu, Olariu, Bălăjel, Pintea – Patrichi – căpitan) pentru efort şi celor care au venit în număr mare să vadă acest meci. Felicit adversarii pentru victorie şi le doresc succes în continuare”, a declarat Cristian Luca, antrenorul formaţiei Cimentul Bicaz.

Bradu Borca, într-o clară revenire de formă şi moral, a depăşit Victoria Horia, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0). Au înscris: Nuţu, V. Aramă şi Gorovei.

L4: Victorii importante pentru Piatra Neamţ, Borca şi Răuceşti, ZCH NEWS - sursa ta de informații
BRADU BORCA şi VICTORIA HORIA

Greu să redresezi o echipă cu pretenţii la promovare după două înfrângeri consecutive când ai în faţă o revelație a campionatului cu punctaj maxim și când joci fără 5 titulari! Totuși, cei care au intrat astăzi pe teren și-au făcut treaba presând până la epuizare defensiva adversă! Sper ca, odată cu punctele adunate, să se realizeze și omogenitatea în teren și să ajungem mai repede decât speram la un moment dat în primele 4! Horia o echipă arţăgoasă și bine așezată care și-a vândut greu pielea!, a precizat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

Speranţa Răuceşti a obţinut o victorie muncită, pe teren propriu, în faţa campioanei Enadani Poiana Teiului, scor: 2-1 (1-1).

Au marcat pentru Speranţa: Marius Cucoş şi Cristian Borcilă, după ce Enadani a deschis scorul, din lovitură de la 11 metri, chiar în primul sfert de oră al partidei.

În celelalte două partide ale etapei: Moldova Cordun-Voinţa Ion Creangă 3-5 (1-3) şi Steel-Man Târgu-Neamţ-Zimbrul Vânători-Neamţ 3-1 (1-0).

CLASAMENT

1 CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ 5 5 0 0 30-5 15 +9
2 Victoria Horia 5 4 0 1 8-4 12 +3
3 Enadani Poiana Teiului 5 3 0 2 14-8 9 +3
4 Cimentul Bicaz 4 3 0 1 8-5 9 +3
5 Speranţa Răuceşti 5 3 0 2 6-9 9 +3
6 Voinţa Ion Creangă 5 2 0 3 10-8 6 0
7 Bradu Borca 4 2 0 2 8-10 6 0
8 Steel Man Târgu Neamţ 5 1 0 4 5-14 3 -6
9 Moldova Cordun 5 1 0 4 10-25 3 -6
10 Zimbrul Vânători Neamţ 5 0 0 5 5-16 0 -9

Etapa a şasea programează duminică, 1 octombrie, partidele: Voinţa Ion Creangă-Enadani Poiana Teiului, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-Speranţa Răuceşti, Victoria Horia-Cimentul Bicaz, Zimbrul Vânători-Neamţ-Bradu Borca şi Moldova Cordun-Steel Man Târgu Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ Facebook, Bradu Borca Facebook, Speranţa Răuceşti Facebook)

Articolul precedentL5: Arsenal Văleni continuă seria victoriilor * Voinţa Dochia şi Bravo Bodeşti ţin aproape!
Articolul următorL4 Cum au văzut cei doi antrenori derby-ul Cimentul Bicaz-CSM Ceahlăul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Ceahlaul-Speranta Răucești,un meci fără speranțe pentru oaspeții de duminică,contează doar câte goluri vor scoate din „ate” .Sa vedem nea Chiriac, unde își va pune banner-ul,pe casa ,pe Pietricica …cu scorul.;)

  2. Poiana Teiului văd că în ultimile meciuri dau și ei cate un gol doar din penalti și acolo cu emoții fiind-că in rest fotbal 0%.Pacat de omul acela care baga bani din propriul buzunar dar când la echipa joaca doar mercenari (vezi și cazul Borca)nu ai cum sa castigi .Sunt echipe care poarta numele localității de unde provin dar nu au nici macar un jucător din acea zona,doar „vedete” aduse pe criterii numai de ei știute și pe bani multi !!!Bravo Ceahlăul și bravo Cimentul acolo se face fotbal din plăcere și cu suflet nu motivați de banii patronului sau al primăriilor!

Comentariile sunt închise.